Спортният директор на Арда Кърджали Ивайло Петков разкри подробности за трансферната сага на Станислав Иванов в ЦСКА. Бившата звезда на Левски беше смятан за почти сигурно ново попълнение на "червените", но в крайна сметка до сделка не се стигна. Изглежда, че тя не е била и толкова близо, колкото се предполагаше. 

"Сагата със Станислав Иванов е много проста. Получихме конкретно предложение от ЦСКА с реален интерес в началото на месеца. Почнахме разговори, които стигнаха до никъде и не се осъществи трансфер. Учуден съм от информацията, която излезе, че се е разбрал. Няма такова нещо и самият футболист го каза", каза Петков в интервю за Дарик радио.  

"Надявам се всичко това да не му се отрази. Имах няколко разговори с него на тази тема. За да се случи трансфер, трябва да са доволни и трите страни. Той е едната, другите са купувачът и отборът, който продава. В крайна сметка футболистът е най-важният. При положение, че трансфер няма, това става затворена тема и няма какво да се коментира повече", добави Петков. 

24-годишният футболист е юноша на Левски, а в кариерата си е играл и в МЛС на САЩ за две години в Чикаго Файър, но не успя да се утвърди в състава и премина в клуба от Кърджали през февруари. Има 25 мача и 4 гола във всички турнири за отбора. Този сезон е играл в 6 мача на Арда, като вкара едно от най-красивите попадения през този сезон в елита. Той стори това при успеха над Ботев Пловдив на "Колежа".

Снимка: БГНЕС