Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро има една въпросителна преди утрешното домакинство на Локо София от междинния 11-и кръг на Първа лига. Той трябва да реши на кого да заложи отляво на защитата, пише Тема спорт.

В началото на сезона там неминуемо стартираше лятното попълнение Сейни Санянг. 20-годишният гамбиец обаче често се пропукваше, като направи фатална грешка при равенството 1:1 с Черно море и седна на пейката. Тогава отляво на ариергарда застана Тибо Вион, а армейците записаха три поредни победи във формация 4-4-2 с ромб в средата на терена. При 2:1 над Ботев Пловдив миналия петък обаче французинът получи четвъртото си официално предупреждение от началото на сезона и е застрашен при следващ жълт картон да бъде наказан за една среща.

Както е известно, след домакинството на Локо Сф армейците гостуват на лидера във временното класиране Локо Пд, а после идва и вечно дерби с Левски. Твърде вероятно е Нестор Ел Маестро да съхрани Вион за тези мачове и да го извади от титулярите за утрешния двубой с Локо Сф. Опциите за неговата позиция са Сейни Санянг, както и привлеченият по настояване на сръбския наставник Емануел Шакич, който подобно на Вион може да действа на няколко различни поста.

В ядрото на ариергарда пък на мястото на контузения Браян Кордоба ще започне Мено Кох.  Именно нидерландецът замени колумбийския бранител след контузията му през първото полувреме на „Колежа“. Така Нестор Ел Маестро ще направи една или две промени спрямо стартовия състав срещу Ботев Пд, а останалите изпълнители ще запазят местата си.

Снимка: Lap.bg