Наставникът на Черноморец Балчик Мартин Христов сподели мнението си след загубата с 0:3 от ЦСКА на 1/16-финалите в турнира за  Купата на България.

"За да победиш такъв отбор като ЦСКА трябва да имаш и малко късмет. Да изтърват положения, някои хора да направят мача на живота си и да вкараме и малкото, което създаваме", започна  Христов.

"Ние излязохме по начин, по който да се опитаме да отстраним ЦСКА. Когато обаче ти тръгне мача по най-лошия начин, най-лошият сценарий, и то при такова неразбирателство между опитни хора. След това малко неприятно. Може би, ако бяхме задържали 1:0 до полувремето. Поздравления за момчетата за второто полувреме, играха една идея по-добре", продължи той.

"Случилото се е случило, никого не обвиняваме. Имахме план как да се противодейства във фаза защита на такъв отбор като ЦСКА. Аз от момчетата не мога да не бъда доволен. В много моменти изнасяха добре топката срещу такива скъпоплатени футболисти.", обяви специалистът.

"Позитиви има много. Видяхте колко хора имаше. Мисля, че за първи път имаше толкова публика, за първи път идва в Балчик такъв гранд. Яд ме е единствено за първия и третия гол. Гледаме напред, нямаме друг избор. За нас беше щастие да играем такъв мач", завърши треньорът на Черноморец Балчик.