Последните дни са интензивни за ЦСКА, като са свързани с две гостувания в рамките на по-малко от 72 часа. В подобен сгъстен цикъл от мачове е нужно времето да бъде максимално оптимизирано и затова вчера футболистите на тима трябваше да пътуват директно от летище София към тренировъчната база в Панчарево, за да проведат възстановителното си занимание след победата с 3:0 над Черноморец Балчик онзи ден, пише „Тема Спорт“.

Армейците останаха да преспят в Албена след мача, а вчера сутринта пътуваха до Варна, откъдето хванаха полет за столицата. Последва тренировка и чак след това тимът бе освободен за броени часове на почивка. Днес следобед армейците отново ще се готвят на базата си, а веднага след това заминават за Пловдив, където в неделя ще срещнат Крумовград на тренировъчния комплекс на Ботев „Никол Щерев-Старика“ в Коматево.

В състава няма физически проблеми след визитата на втородивизионния Черноморец Балчик, като напусналият принудително терена в средата на втората част Сейни Санянг е получил крампа, а не разтежение, каквито бяха първоначалните съмнения. Той се включи пълноценно във вчерашното занимание на 31-кратните шампиони.