Близо две седмици преди домакинството на ЦСКА срещу Лудогорец, което е на 10 декември, армейците са разпродали повече от половината от билетите за двубоя, което става ясно след справка в онлайн платформата URBO, пише Тема спорт. Очаква се в следващите дни пропуски да бъдат пуснати и във физическа продажба на касите на стадион “Българска армия”.

Цените на билетите са между 10 и 20 лева, а достъп до ВИП-ложата струва 130 лева.

Както е известно двубоят с Лудогорец носи допълнителен заряд и емоция, тъй като този път той не е свързан само със спортно-технически особености и съперничеството между двата тима. Това ще бъде последният мач в историята на клуба, изигран на построения през 1967 година стадион „Българска армия“ в този му вид. След много усилия армейците получиха разрешение да изградят ново съоражение. Очаква се дни преди мача с Лудогорец пропуските да бъдат изчерпани и стадионът да бъде претъпкан, така както бе и на последното домакинство срещу този съперник, загубено от червените с 0:1. Това означава, че над 15 000 зрители ще подкрепят ЦСКА в мач, който има шампионска характер и носи допълнителна тръпка заради сбогуването със стадиона в настоящия му вид.

В същото време администраторът на клуба Стойко Сакалиев обяви, че от днес стартира разпродажба на екипировка на отбора.

„Армейци, предстои тотална разпродажба на спортна екипировка на ЦСКА от миналите сезони. Разнообразна гама артикули и интересни находки за всички ценители, колекционери и фенове на намалени и дори символични цени. За най-сериозните ще има и подаръци. Заповядайте на място само тази седмица, в дните вторник, сряда и четвъртък от 15 до 18:00 часа на Армията, входът на ВИП сектора и доскорошната баскетболна зала. Очакваме Ви!”, гласи информацията на Сакалиев.

Притеснения около състоянието на нападателя Майкъл Естрада няма. Той напусна преждевременно двубоя с Етър (2:0), но прегледът вчера е показал, че болката е била следствие на удар и студеното време. Еквадорският таран ще е на разположение на Нестор Ел Маестро за гостуването на Славия. Двубоят на “Овча купел” е на 1 декември (петък) от 17:30 часа.

Снимка: Lap.bg