Интересна дискусия се разрази на стената на Facebook профила на лидера на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца часове след грешната стъпка на ЦСКА (1:1 със Славия) на стадион „Александър Шаламанов“ в мач от първенството.

Велчев определя играта на червените като „ганкиното“, а в коментарите на поста – часове по-късно, той разкрива сериозни проблеми на един от основните доскоро футболисти на отбора – Тобиас Хайнц, който вече два месеца е кръгла нула като игра и полезност за тима.

„Хайнц има голям проблем с алкохола и казината. Затова и играе слабо напоследък. А псуването на треньора в нашия отбор може да доведе единствено до ,,сготвяне“ на треньора“, пише Кюстендилеца на стената си в отговор на коментар на друг популярен армейски фен – Сергей Славчев, предава Тема спорт.

Дългогодишният председател на сдружение „Червени сърца“ – Славчев, се възмущава, че Хайнц е имал наглостта „да псува треньора, че го вади от терена“.

В друг свой коментар Иван Велчев затвърждава, че не пише просто така казаното за Хайнц и пита друг фен на ЦСКА дали иска да му покаже какво представлява норвежецът в 06:00 сутринта.