Зимният подготвителен лагер на ЦСКА ще продължи 20 дни, пише „Тема Спорт“. Както вече ви информирахме, армейците за четвърта поредна година ще тренират в Турция преди подновяването на шампионата.

Футболистите ще бъдат пуснати във ваканция веднага след последния официален мач за годината срещу Лудогорец в неделя. Те ще имат близо месец за почивка, като ще трябва да се завърнат в България в началото на следващата година.

Тимът ще се събере за преминаване на задължителните медицински и функционални изследвания на 5 и 6 януари, а след това една седмица ще се готви при домашни условия на базата в Панчарево. На 14 януари ЦСКА заминава за южната ни съседка и се прибира в София на 4 февруари. На турска територия армейците ще проведат 4 или 5 контроли, като съперниците за тях в момента се уточняват.

Първенството се подновява в уикенда на 17-18 февруари, а в първия пролетен кръг червените посрещат Ботев Враца. Това ще бъде първо домакинство за 31-кратните шампиони на Националния стадион „Васил Левски“ след напускането на „Армията“.

Снимка: Lap.bg