ЦСКА започна вчера подготовка за последния си есенен мач срещу Лудогорец. Новината, която се чакаше от сутрешната тренировка с най-голям интерес, бе свързана със състоянието на вратаря Густаво Бусато, който бе заменен принудително при победата с 1:0 за купата срещу Славия.

Както е известно, стражът бе изнесен на носилка след тежък сблъсък с Тони Тасев. Бразилецът продължава да изпитва силни болки, а зоната, където е получил удар, е насинена. Той не се готви пълноценно, а на облекчен режим, пише Тема спорт. На „Армията“ обаче все още се надяват, че ще бъде готов да дербито с Лудогорец в неделя, като бразилецът преминава и специални процедури с лекарския щаб и кондиционния треньор Боян Стаматович.

Както вече съобщихме, снимките, които бяха направени на вратаря, показаха, че той няма счупване или разкъсване, а само натъртване и мускулен проблем. Болките са в задната част на бедрото. Досега през сезона Бусато не е пропуснал нито минута в шампионата, а резервата му Евтимов получи шанс за изява единствено срещу Черноморец Балчик в първия кръг за купата, както и в края на срещата със Славия във вторник, когато се появи от пейката.

Снимка: Lap.bg