Халфът на ЦСКА Амос Юга, който бе изгонен през първото полувреме след спор с главния съдия, говори след загубата на ЦСКА от Корона Киелца с 0:2 в Турция.

"Опитваме се да даваме най-доброто от себе си. Играхме срещу добър отбор, направихме доста промени в състава си. След тежки тренировка в първата ни контрола ни беше трудно. Не се важни резултатите, а да се готвим за официалните мачове. Разбира се, ние винаги играем за победа с оглед клуба, за който играем.

Подложени сме на сериони натоварвания, краката ни са тежки, изморени сме. Това се отрази на динамиката и темпото ни. С всеки изминал мач се надявам да играем по-добре".

Той говори и за новите попълнения Улаус Скаршем и Фернандо Каранга. 

"В България доста често е студено, така че за тях ще е лесно. Скаршем ще дава най-доброто, нов е, тепърва ще разгърне своя потенциал. Другите двама норвежци ще му помогнат.

Не го познавам, виждал съм само видеа. Направил е добри неща в първия си период в ЦСКА. Ще е прекрасно, ако и сега има същия глад за голове".

Относно червения си картон. Юга каза: "Понякога и на мачовете виждат, че се отсъждат странни засади, странни решения в тези двубои. Аз му казах, че топката е в корнер, а той свири аут и решението било негово. Той има асистенти, които му помагат с тези решения. Попитах го дали е заложил на нещо и тогава ми показа втория жълт картон. Съзнавам своята грешка и знам, че трябва да съм по-спокоен и да не реагирам така. Когато вече излязох и отборът беше с 10 човека ни вкараха първия гол и трябва да бъда по-смирен".

Снимка: БГНЕС