Спортно-техническото ръководството на ЦСКА умува за привличането на още един централен нападател. Не е изключено армейците да се подсилят с такъв футболист до края на трансферния прозорец у нас – 29 февруари.

Както е известно, преди дни 31-кратните шампиони продадоха голмайстора си Дюкенс Назон в Кайзериспор, а в клубната каса от трансфера ще постъпят малко над 600 000 евро.

В тима бе върнат Фернандо Каранга. Бразилецът обаче все още не е готов за пълноценни изяви и ще му трябва известно време, за да си върне познатата форма, както каза и старши треньорът Нестор Ел Маестро. Той не е играл в официални мачове повече от 3 месеца, а едва от 2 седмици тренира с ЦСКА.

Другият типичен централен нападател в отбора Майкъл Естрада пък показва сериозна апатия и не е опция, на която твърдо може да се разчита. Той е под наем при червените от мексиканския Толука и през лятото със сигурност си тръгва. Естрада изглежда твърде незаинтересован и това е видимо, като притеснява Ел Маестро.

Така се получава, че дни преди подновяването на шампионата ЦСКА няма физически готов и в същото време мотивиран на 100 процента централен нападател. /"Тема Спорт"