Столът на Нестор Ел Маестро се разклати изключително силно след безличното представяне и загуба с 0:1 срещу Черно море на „Тича“. В Борисовата градина вече обсъждат поста на сърбина и в момента текат решителни часове за неговото бъдеще, пише “Тема спорт”. Не е изключено още за двубоя с Арда за Купата на България в сряда червените да имат нов треньор. При такъв развой почти сигурно за трети път на горещия стол ще седне Стамен Белчев, който в момента води дублиращия състав на армейците. Възможно е и сърбинът с британски паспорт да получи последен шанс да се докаже срещу кърджалийци. Отпадане в сряда обаче ще означава, че още с последния съдийски сигнал специалистът няма повече да бъде наставник на 31-кратните шампиони.

Напрежението около него се повиши още по време на зимната подготовка, когато ЦСКА загуби първите си две контроли в Турция и не показа почти никаква игра. Тогава треньорът уверяваше, че това са тренировъчни игри и няма да имат нищо общо с официалните мачове. След като тимът не отправи нито един точен удар срещу Черно море обаче, гостуващият сектор на „Тича“ даде своята присъда за сърбина с викове „Оставка“.

„Нещата не са по план, да, трябват ни още точки, но аз съм много мотивиран да си свърша работата и съм уверен, че ще стигнем полуфиналите на купата и ще намерим път към победата срещу Берое“, коментира Ел Маестро. Ръководните фактори в ЦСКА обаче не мислят като сърбина и изобщо не е сигурно, че той ще бъде край тъчлинията в мачовете, които спомена.