Уважаеми читатели на Gol.bg, продължаваме да ви представяме рубриката ни "Фен зона". В нея ще имате възможност всеки един от вас да напише/изкаже вижданията си по важен за него спортен/футболен въпрос. 

Сега е моментът да излеете мъката и възхвала за любимите си отбори и личности.

Днес публикуваме нов материал на Винсънт Димитров, който прави пореден любопитен коментар за ЦСКА. Изпращайте вашите материали на info@gol.bg. Мнението на всеки от вас е важно за нас.


Отборът на ЦСКА-София отново потъна дълбоко в тресавището след загубата с 0:1 от Черно море във Варна. Този тим на "червените" е пълна разруха и някаква абсурдна дружинка от футболни карикатури, начело с Маестрото им.

На този етап тимове като Черно море могат да служат само като учебник по футбол на "армейските" примадони. Това обаче едва ли вълнува много Гриша Ганчев и съратниците му от Ловеч. Най-вероятно това е изгодно за тях.

Още по време на зимната подготовка се видя, че играта на ЦСКА-София е дъно, но явно това се харесва на шефовете. Годините отминават, но неуредиците и некадърността са вечни при ЦСКА-София. Докато това продължава да се случва, титла на "Армията" няма да има.

Действителността никак не е приятна и обещаваща за великата червена публика, но Ганчеви и задругата им не спират да сънуват в розово и да живеят в някакъв паралелен свят. Това положение обаче е изключително изгодно за тях, защото полза имат само и единствено те, както и некадърни футболисти, мениджъри и треньори-ментета.

Червената общност иска своята идентичност. А тя ще дойде с хора, които нямат нищо общо със сегашната сбирщина. И по тази причина този Ел Маестро трябва час по-скоро да бъде изметен, тъй като той няма и капка достойнство да си тръгне сам.

И на стадион "Тича" ясно се видя, че Ел Маестро е изключително лимитиран и слаб треньор, който не става за ЦСКА-София. "Армейците" нямат нито изграден стил на игра, нито някаква заченка на нещо наистина футболно.

Ако и след падението във Варна има наивници, които вярват, че с този отбор и треньор ЦСКА може да стане шампион, то те или не са се събличали по спортен екип или просто не разбират от футбол.

Винсънт Димитров, специално за Gol.bg