Ръководните фактори в ЦСКА са отказали да влязат в преговори за футболисти, които са били предложени от Нестор Ел Маестро, пише „Тема Спорт“.

Въпросните играчи не попадали в профила на попълненията, които червените искат да привличат. Припомняме, че през лятото сърбинът настоя за взимането на 32-годишния Емануел Шакич, с когото бе работил в Щурм Грац. Австриецът обаче не оправда доверието. Той не повиши класата в състава, а до момента е използван само за запълване на дупки. Започна и пролетния полусезон като резерва.

Добре известно е, че треньорите нямат дейно участие в селекционните процеси на „Армията“, като в последното си интервю Гриша Ганчев заяви, че той е главният скаут в клуба. Преди това пък босът се бе зарекъл, че няма да даде на никого да си „топи човката“.

До момента по време на зимния трансферен прозорец ЦСКА привлече трима футболисти – Улаус Скаршем от Розенборг, Фернандо Каранга и Мартин Стойчев, който дойде от днешния съперник на армейците Арда. Червените искат да вземат още един нападател. Разглеждат се както опции от чужбина, така и от вътрешния шампионат – Вини Трибуле от Берое и Юго Комано от Пирин.

Снимка: Lap.bg