Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от победата с 4:0 над Ботев Пловдив в мач от 25-ия кръг на шампионата. Той обаче заяви, че "червените" могат да играят още по-силно, не спести добри думи и за Фернандо Каранга, който се отличи с два гола. 

"Беше добро представяне от нашия отбор, чиста мрежа срещу добър отбор. Беше силно представяне, но не най-доброто ни. Ботев Пловдив игра за първи път в ромб, беше изненадващо за нас, отне ни 5-10 минути да ги разгадаем, но се справихме. Всички сме много щастливи за Каранга, типични голове за него заради начина, по който ги отбеляза. Надяваме се, че историята ще се повтори и като предния му престои, когато му отне няколко мача време да започна да вкарва, сетне го правеше редовно", каза Ел Маестро.

Той говори и за Иван Турицов, който беше заменен принудително."Контузията му не е нова, има я от известен период от време. Надявам се, че нещата не са станали по-лоши и ще се възстанови бързо. Не смятам, че включването му е било неразчетено. Той тренираше добре през последните дни, надявам се, че ще бъде добре".

"Победата днес прави нещата по-сложни за нас, тъй като не сме сигурни дали това, което изпробваха днес, ще го изпробват отново срещу Купата на България (б.р.: двата отбора са съперници на 1/2-финалите). Нямам какво да кажа за Конгреса, има друга хората от нашия клуб, които се изкараха, аз съм фокусиран върху спортно-техническите неща", добави Ел Маестро.

Снимка: Lap.bg