Фенове на ЦСКА масово изразиха недоволството си от продукцията срещу Локомотив Пловдив (1:2), след която армейците на практика си взеха сбогом с надеждите за титла. Под публикацията във фейсбук страницата на тима с крайния резултат имаше редица негативни отзиви. Публикуваме по-интересните от тях, дошли в първите минути след поражението.

Тодор Симеонов: ЦСКА, харесва ли ви продукцията на Джон Смит! Любимеца на шефа! Съсипа отбора тоя клоун, с любезното ви съдействие!
Йосиф Фидин: Махайте го вече тоя анимационен герой.
Александър Шамкалов: Спектакъл!
Константин Костадинов: Маестро „мастър клас“.
Красимир Ценов: Когато отбор с бюджет, няколко пъти по-нисък от твоя, успява да привлече със свободни трансфери играчи, по-добри от твоите, има треньор, по-добър от твоя, а Ангел Лясков изглежда като Роберто Карлош срещу цялата ти защита, най-нормалното нещо на света е да те победи!
Тихомир Михайлов: Не знам колко от вас ще се съгласят с мен, но този отбор на ЦСКА ме докара дотам, че да ми е все тая дали ще имаме мач или не. Преди чаках уикендите с нетърпение любимият отбор да играе, но чашата преля!
Стилиян Сеферинкин: Човекът с имената вън! Срам за отбора е да има такъв треньор!
Атанас Събев: Не е изненада. Отборът не играе нищо….идея нула. И тук отговоеността е както на некадърния треньор, така и на ръководството, което остави отбора с един единствен избор за централен нападател; Без ляв бек и без крила… Трагедия, нищо добро не ни чака.
Мартин Каменарски: Отвращавате хората от футбола и от отбора. Какъв е тоя беззъб треньор, бе? Никаква игра, нищо опасно, допускаме гол, а той си дъвче дъвката. От 6 месеца феновете не го искат, ние го държим все едно е Гуардиола.
Коко Д. Нунков: Дано целта да не играят днес е смяна на недоразумението, брат му и всички некадърници в треньорското ръководство!
Данаил Кръстев: Какви бездушници със слаби сърчица, срам ни е от вас!
Деян Големинов: На някого харесва ли му тази пародия? Какви титли, купи и ЕКТ? Накрая идва Сепси и разни средняци да те правят смешен. Три паса не може да си подадат… Не виждате ли, че сръбското менте не става? Колко още трябва да ви чакаме? Оставка на този некадърник!
Мария Иванова: Бездарници! Не знам къде и каква е причината, но ние феновете не заслужаваме това! Хиляди от нас са трето или четвърто поколение армейци, боли…много.
Алекс Алекс: Всеки сезон едно и също. Ловешките чакат да загубим шансове за всичко и тогава махат поредния бушон. Втръснал филм до безкрай. Буферите съвсем заслужено ни биха,играха грамотно, а май свободните им агенти са по класни от уж скъпите скаршемивци, фаетони и т.н. Третодивизионните бразилчета на подуенци ще ни развинтят в неделя.
Георги Гатев: Каквото и да си говорим, сме един средняшки отбор.
Ивайло Люцканов: Браво на Бусато! Играч на мача в 5-и или 6-и мач. Късметът свърши! Яйчената глава вън! За ръководството има ли смисъл да говорим? Сектор Г, за пореден път ще е единственото армейско сърце в неделя!
Борислав Палащуров: Ако някой наше българче беше на мястото на Фаетон, след два мача нямаше да му се даде да помирише терен. Докога ще търпим такива ментета? Оставка!
Емо Георгиев: Бековете – ниво максимум за пред блока. Треньор по джобен тенис. Докога Бусато ще ги вади тези дебили? Съжалявам всички, които днес гледахме това на живо, трагедия…
Валентин Веселинов: Незабавна оставка! Задължителна победа срещу говедата!
Деян Монев: ШоГ, боНба.. не мисля, че някой е много изненадан. Тоя път нямаше измъкване на косъм, дори напротив. Тотал щета е играта, всеки с отворени очи го вижда.
Васил Николов: Късмета на Ел Неможач свърши. Сега наред е аматьорското управление да вземе някакво решение.
Митко Топузов: Време е за Стамен Белчев!
Недко Недев: От седмици феновете ПРИЗОВАВАТ ръководството да освободи този измислен треньор! Играта, която показваме не отговаря на ЦСКА! Беше въпрос на време да се издъним и да изостанем фатално от върха – днес се случи! Защо от клуба не видяха некадърността на Ел Маестро?

Материал на в-к "Тема спорт"

Снимка: Lap.bg