Ръководството на ЦСКА е имало разговор със Стилиян Петров и Димитър Бербатов във връзка с предстоящите промени в Борисовата градина от новия сезон.

Фамилия Ганчеви обмислят оттеглянето си от клуба след края на сезона. Последните новини от „Армията“ обаче гласят следното – Гриша Ганчев няма да продава акциите си, докато стадионът не бъде построен, но ще напусне управлението на ЦСКА. Това ще стори и синът му Данаил, който в момента изпълнява ролята на президент.

Поради тази причина ЦСКА реално търси силен човек, който да изземе функциите на Ганчев-младши. Разговорът със Стилиян и Бербатов е бил именно в тази насока, пише Блиц. Отделно ЦСКА е отправил покана към Михаил Александров, който беше част от екипа на Бербо в битката за БФС.

"Босовете искат да вкарат млади и можещи хора в управата. Затова е говорено със Стилиян, с Бербо. Казано по-простичко – ЦСКА търси президент. Търси и спортни директори. Ето защо е говорено с Михаил Александров. Покана за работа в клуба скоро ще получи още едно интересно име. Това е Валери Хубчев – синът на Петър Хубчев", уточниха източниците.

Снимка: Lap.bg