Промените в управлението на ЦСКА продължават с пълна сила.

Очаква се след края на сезона фамилия Ганчеви напълно да преустанови дейност в клуба. И заради това те вече не участват дейно в лятната селекция, твърди Блиц. 

Тайните мисии на Стойчо Стоилов за нови играчи скоро ще секнат. Както е известно, той продължаваше да бъде основен двигател при намирането на нови футболисти, макар официално да не се води на работа в клуба, но по информация на Gol.bg през последните години често пътува до Южна Америка, за да търси нови перли.

Гриша Ганчев също се оттегля от селекцията, която активно правеше заедно със Стоилов и сина си Данаил. Това се отнася и Ганчев-младши.

Във футболните ни среди се говори, че Дани от доста време не се е появявал при отбора, което бе част от ежедневието му. Последната му поява при футболисти и треньори е била преди около два месеца, когато е уведомил подчинените си, че ще има забавяне на заплатите.

Иначе ЦСКА вече води финални преговори с трима състезатели - двама от чужбина и един от България. В преговорите участват за първи път други мениджъри.  

Снимка: Lap.bg