Известният журналист Тодор Шабански пусна интересна публикация във Фейсбук, с която акцентира върху безобразното поведение, демонстрирано от защитата на ЦСКА при гола, с който Черно море спечели мача на ст. „Васил Левски“ и взе сребърните медали в първенството.

„Само да попитам в ЦСКА забелязаха ли, че при гола, който прати Черно море в Европа снощи, отбитата с мъка от вратаря Евтимов топка бе чакана за добавка от 6-има съперници и нито един в червено… Да попитам също дали треньорското ръководство видя, че играчите на ЦСКА направиха 27 непредизвикани грешки в мача, подарявайки топката на съперника. И да попитам защо бе проспано цялото първо полувреме с мачкане на топката и пасчета в защита, за да се тръгне в атака и търсене на гол чак в края с човек по-малко.

Ясно е, че Кабаков както винаги си изпълни поставената задача и развали мача в полза на гостите, но многото постоянни слабости и показваното от години посредствено представяне на червените вече идват в повече.

ЦСКА се нуждае от пълен рестарт с тотална промяна, новите шефове и новите собственици на Армията следва да са наясно, че подобна игра е неприемлива за червените фенове и много далеч от изконните ценности на най-успелия български клуб. Крайно време е „пансионът за посредствени футболисти“ да бъде затворен и „играйкането“ да приключи…“, пише Тодор Шабански.