ЦСКА прави отчаяни опити в последния момент да остави в отбора Иван Турицов, който е напът да си тръгне като свободен агент, когато договорът му изтече. Новото ръководство на отбора му е предложило доста по-висока заплата, а освен това са му гарантирали да е първи капитан на "червените", пише „Мач Телеграф“.

 Припомняме, че Турицов бе капитан на тима в началото на миналия сезон, но лентата му бе отнета след мача със Сепси в Лигата на конференциите, след като влезе в спор с феновете, които го критикуваха за загубата с 0:2 от румънския отбор на "Българска армия".

Истината е, че Иван Турицов вече 6 месеца преговаря за нов договор с ЦСКА , но според запознати желанието му е да отиде в чужбина и заради това отказва оферта след оферта. Най-вероятно финалът на сагата ще е именно такъв и защитникът ще си тръгне, за да премине в полския Видзев (Лодз) като свободен агент.

Все пак шефовете на "червените" до последно се надяват той да преосмисли решението си именно заради предложението да носи капитанската лента на тима.