Халфът на ЦСКА Станислав Шопов даде мнението си след победата на своя тим над Беласица в първата лятна контрола на червените. Столичани се наложиха с 2:0 в дебюта на новия наставник Томислав Стипич.

“Имах шанс за изява, което е много важно. Беше много тежко като условия, но това ни е работата. Лека-полека мисля, че все по-добре ще се адаптираме към изискванията на новия треньор. Имаме лагер в Банско, имаме доста време и нямам притеснение върху това.

Чувствам се много добре, лично аз мога да пожелая успех на новите и им стискам палци. За мен Лъчезар Иванов е много добър футболист. Няма какво да се притеснява, той си знае качествата, от него се изисква единствено да излезе на терена и да ги покаже. Мен ме радва, че днес той стартира игра. Работя с младите, виждам, че те са гладни да показват и вече всичко си зависи от тях.

За нас всяка година е добре да участваме в евротурнирите. Тази година така се получи. Ще бъдем съсредоточени върху първенството и купата. Сега ще сме фокусирани върху само две надпревари”, заяви Шопов.

Снимка: Lap.bg