Започналата седмица може да се окаже много важна за бъдещето на Златан Ибрахимович. Според „Гадзета дело Спорт“ шведският нападател ще се срещне в близките дни с президента на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи, за да преговаря за договора си, който изтича през следващото лято.

Ако Ибра не получи уверение, че ще се разчита на него и след това, може да реши да напусне още сега. Което пък автоматично прави Милан като фаворит за подписа на талантливия нападател.

Вчера се заговори, че треньорът на ПСЖ Лоран Блан е дал зелена светлина за раздяла със Златан, тъй като иска да вкара нова система на игра в тима си, в която нападателят няма да се впише.

Шведът пък няма да се примири с различна от лидерската роля в клуба. Случаят с Милан е точно такъв – там Силвио Берлускони ще посрещне с отворени обятия бившия нападател на клуба и всичко в отбора ще се върти около Ибрахимович.

Галатасарай и Фенербахче също са готови да предложат договор на Ибра, но се счита, че Милан е фаворит за подписа му. Шведът ще получи 3-годишен договор и ще взима по 6 млн. евро на сезон. Другият вариант е контракт за 2 години със заплата от 9 млн. евро.