Тотнъм постигна успех с 1:0 над Милан в среща от приятелския турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп, която се игра в Минеаполис пред препълнен стадион.

Доста интересно е да се отбележи, че капитанът на гранда от Милано Лео Бонучи така и не игра за тима си, а това би било нормално ако информациите, че със сигурност ще се завърне в Ювентус се окажат истина.

В неговото отсъствие Романьоли бе капитан на гранда от Милано. В състава на лондончани пък личаха много юноши и млади футболисти, като общо взето тимът не можеше да разчита на големия си голмайстор Хари Кейн, който получи по-дълга почивка. 

Единственото попадение в мача бе дело на Н'Куду, който се разписа в 47-ата минута и така донесе успеха на "шпорите". 

Той се възползва от грешно подаване на Калабрия в средата на терена и успя да напредна с топката, а след това с мощен удар  успя да реализира и да донесе успеха на своите.

По време на самия мач и двата отбора имаха своите шансове, но повече попадения не паднаха. 

ТОТНЪМ - МИЛАН 1:0
1:0 Н'Куду 47

Тотнъм: Ворм, Санчес, Уолкър-Питърс, Ейома, Моура, Н'Куду, Амос, Марш, Георгиу, Скип, Йоренте (като резерви влязоха Гацанига, Сон, Ериксен, Орие, Дейвис, Картър-Викърс)

Милан: Рейна, Мусакио, Абате, Романьоли, Калабрия, Чалханоглу, Кеси, Локатели, Борини, Сусо, Кутрона (като резерви влязоха Халилович, Донарума, Антонели, Калинич, Маури)