Милан ще опита да се подсили с трима млади и талантливи футболисти. Според “Гадзета дело Спорт” това са полузащитникът на Сао Пауло Игор Лизиеро, защитникът на ПСВ Айндховен Дензел Дъмфрис  и полузащитникът на АЗ Алкмаар Теун Коопмейнерс. 

Лизиеро е бразилец с италиански паспорт, а откупната клауза в договора му е 50 млн. евро. Според изданието “росонерите” иска да намалят сумата, като пратят в обратната посока Лукас Пакета. Бразилецът обаче отрече слуховете: “Всеки ден хората ме пращат в различни клубове. Уважавам много Сау Пауло, но тази новина не е вярна”, написа Пакета в Инстаграм. 

Коопмейнерс също е полузащитник и според “Тутоспорт” скаутът на Милан Хендрик Алмстад вече е постигнал влязъл в контакт с агента на играча и преговорите ще започнат скоро. Също както Лизиеро, холандецът е на 22 години. Капитан на АЗ Алкмаар и този сезон вкара 16 гола. 

Дензел Дънфрис пък е смятан за един от най-талантливите на позицията си в Европа - десен бек. Той е национал на Нидерландия и е оценяван на 25 млн. евро.