Голямата звезда на Милан Златан Ибрахимович даде интервю пред Sportweek.

В него шведската звезда говори по най-актуалните теми на "Сан Сиро", включително и за бъдещето си. Както винаги, изказванията на Ибра бяха повече от интересни.

  • За връщането в Милан:

Защо се върнах? Просто... Поради моята страст. Играя безплатно (смее се). Да играя в САЩ е твърде лесно, за това се върнах в Милан. Тогава се появи коронавирусът и всичко се промени. Мислех, че някой не иска да играя... За щастие, мачовете се подновиха. Преди рестарта имах проблеми, но си казах, че съм готов и се връщам в отбора. Това е Ибра. Ибра е роден да играе футбол и той все още е най-добрият в света.

  • За бъдещето:

Ще видим как ще се чувствам след два месеца и каква ще е ситуацията в клуба. Ще бъда честен – ако не съм най-добрият, ще е трудно да ме видите в Милан догодина. Не знам дали после ще играя в друг клуб. Не затварям вратата за никакви опции. Ще играя само на място, където съм лидер, а не там, където думите ми ще да безполезни. Имам твърде много страст към това, което правя, за да прекратя кариерата си. Ибра играе, за да спечели нещо или остава у дома. Ибра не е играч за Лига Европа, Милан не е отбор за Лига Европа.

  • За Ралф Рангник:

Кой е Рангник? Не зна кой е той.