Днес от 22:00 часа пряко по БНТ 1 Милан приема Цървена звезда в реванш от 1/16-финалите в Лига Европа (б.р. - първият двубой завърши 2:2). Росонерите се намират в лоша форма, сдадоха първото място в Серия А и нямат победа в 3 поредни свои срещи. 

На пресконференцията преди мача Стефано Пиоли заяви, че той и момчетата му започват отначало и имат 90 дни до края на сезона, в които трябва да се върнат към познатата си форма.

"Имахме сложен и труден път, но вече успяхме да преодолеем някои проблеми. Ще трябва да покажем много качество, за да се справим със Звезда. Имаме огромно желание да реагираме позитивно на лошите резултати. 

Трябва отново да играем отличен футбол и да постигаме категорични победи. Милан започва отначало, а първата стъпка е утре (б.р. - днес). Проблемите в защита? Атакуваме и се браним заедно, не искам да се говори за отделните линии. Искаме да се справим добре в Европа и ще го сторим. 

Виждам мотивиран отбор. Остават ни деветдесет дни до края на сезона, те ще са от ключово значение. Ако нещата вървят добре, кампанията може и да е 93 дни, защото финалът в Лига Европа е на 26 май", каза цитираният от "Тема спорт" Пиоли.