Ситуацията около бъдещето на вратаря на Милан - Джанлуиджи Донарума става все по-драматична. Медиите в Италия съобщават за акция на част от тифозите на "росонерите" преди вчерашната сутрешна тренировка на тима.

Феновете отишли на "Миланело" и поискали да се срещнат с Донарума. 22-годишният страж първоначално отказал, но в крайна сметка отишъл да поговори с настоятелните привърженици.

Те му поставили ултиматум да преподпише изтичащия си договор през следващата седмица или да не бъде титуляр в дербито срещу Ювентус идния уикенд.

Причината за безпокойството на тифозите са слуховете в местната преса, че младият вратар преговаря със "старата госпожа", а сблъсъкът между двата отбора ще бъде ключов в битката им за класиране в Шампионската лига.

Донарума обаче отрекъл тези информации и допълнил, че има желание да остане в Милан, както и че той ще бъде човекът, който ще вземе решението за своето бъдеще.

Въпреки че си тръгнал от срещата със сълзи на очи, италианският национал нямал никакво намерение да пропусне важния двубой с "бианконерите".