Треньорът на Милан Стефано Пиоли призна превъзходството на Порто в мача между двата отбора от група "В" на Шампионска лига, спечелен от "драконите" с 1:0. 

Така "росонерите" остават без спечелена точка след три кръга и шансовете им да продължат към 1/8-финалите са нищожни. Лидер е Ливърпул с пълен актив от 9 т., португалците и Атлетико Мадрид имат по 4 пункта.

"Не играхме достатъчно добре, Порто ни превъзхождаше. Бяха по-бързи, имаха повече прецизност. Започнахме зле от самото начало. Не успявахме да задържаме топката и да създаваме положения. На това ниво отборите действат на висока скорост и ако не отговориш със същото, ще имаш проблеми". 

"Трябва да вярваме, че още има възможност да се класираме напред. По-лесно е да го кажеш, отколкото да го направиш, но двата отбора пред нас имат по 4 точки, а ние сме с нула. За съжаление, това беше мачът, в който не можехме да си позволим да играем слабо, но се случи. Не искам да говоря за съдията, предпочитам да се съсредоточа върху други неща", заяви Пиоли.

Снимка: БГНЕС