Суперзвездата на Милан Златан Ибрахимович посече бившия си съотборник Хакан Чалханоглу. Турският национал премина в градския съперник Интер през лятото като свободен агент.

„Трябва да му благодарим за това, което даде на отбора, както и да му пожелаем успех в бъдеще в новия етап от кариерата му. Ще прозвучи зле, но Чалха се възползва от трагичната ситуация с Кристиан Ериксен. Той преживя сърдечен арест, така че Интер се нуждаеше от негов заместник. Преди това да се случи, нямаше оферти за него от нито един отбор“, пише Ибра в новата си автобиографична книга „„Adrenalina“, която излезе на пазара.

„Той е добър човек и израсна много благодарение на мен. По време на Европейското първенство пратих съобщение на него и на Анте Ребич: „Тежко е без Ибра, нали?“ Преди да дойда в Милан, Чалха нямаше тази добра статистика, която имаше след това. Така че винаги се бъзиках с него.“, продължава шведът.

 „Моя е вината, ако сега имаш претенции за по-висока заплата към Милан, защото те направих трепач“, обявява още по адрес на Чалханоглу неспестяващият нищо никому Ибрахимович.