Спортният директор на Милан и легендарен футболист за клуба – Паоло Малдини, обяви с категоричност, че звездата на отбора Рафаел Леао е непродаваем.

Както е известно, след провала с Килиан Мбапе, който подписа нов договор с ПСЖ, Реал Мадрид насочи интереса си към Рафа Леао

Някогашният защитник на „росонерите“ и Италия разкри пред „Гадзета дело спорт“ още, че привличането в Милан на нападателя Дивок Ориги е почти финализирано. Белгиецът ще акостира на „Сан Сиро“ като свободен агент, тъй като договорът му с Ливърпул изтича в края на юни.

Паоло Малдини взе отношение и по темата за бъдещето на Златан Ибрахимович, който ще отсъства от терените до края на годината.

„Рафа Леао е непродаваем. Той има откупна клауза в размер на 150 млн. евро, но не смятаме да се разделяме с него”, каза цитираният от Тема спорт Малдини пред авторитетния италиански вестник.

„Преговаряме с Ориги и разговорите вървят добре”, загатна той,

„Златан Ибрахимович няма намерение да прекратява кариерата си това лято. Няма да е проблем да намерим решение с него”, добави спортният директор на Милан.

Снимка: БГНЕС