Треньорът на Милан Стефано Пиоли изригна срещу рефера на мача с Болоня. Росонерите направиха само 1:1 и изгубиха още точки в битката за топ 4. Шампионът на Италия е четвърти в класирането с 53 точки, колкото има и Рома, но ако Интер победи по-късно тази вечер Монца, хората на Пиоли остават извън топ 4 след този кръг.

Наставникът на росонерите не бе доволен от рефера Маса. Според Пиоли съдията не е отсъдил 2 дузпи в полза на неговия отбор.Треньорът направи 10 промени в състава си и единствено вратаря Менян от титулярите запази мястото си. Той пусна гол още в 1-ата минута, но след това направи добри спасявания. Томазо Побега изравни за крайното 1:1.

"Отделните епизоди могат да променят мача", обяви Пиоли. "Прегледах всичко и мисля, че не отсъдиха 2 дузпи в наша полза. Игра с ръка на Лукуми, която се чудя как всички ние на пейката и по трибуните видяхме това, а съдиите - не. Освен това има и ВАР, който може да реагира. Това беше дузпа. Ръката не бе близо до тялото. Много ми е мъчно, че съдиите не са играли футбол. Те знаят правилника по-добре от мен, но тази ръка беше дузпа. Същото бе и през първото полувреме срещу Ребич. Той изпревари съперника, който удари топката, но го удари и него".

Наставникът на Болоня Тиаго Мота обаче не е на това мнение. "Ако контактът с Ребич е дузпа, то по-добре всички да си останем у дома", обяви Мота.