Треньорът на Милан Стефано Пиоли коментира победата на "росонерите" над домакина Фрозиноне с 3:2 в мач от 23-ия кръг на Серия А. Специалистът е щастлив, че седемкратният клубен шампион на Европа се доближава до нивото на лидерите в класирането Интер Милано и Ювентус, които са съответно на първо и второ място до момента.  

"Започнахме мача доста несигурно, допуснахме изравняване и дори изоставане в резултата. Нашият характер отново ни позволи да спечелим много труден мач. Отборът определено вярва в себе си. Трябва да се справяме много по-добре, но винаги имаме увереност. През тази година се доближихме много до нивото на Интер и Ювентус. Трябва да продължим да работим за премахване на малките недостатъци. Интер и Ювентус заслужено доминират в Серия А, играят почти еднакъв футбол. Твърде стар съм, за да ме притесняват слуховете. Клубът винаги оценяваше работата ми в края на сезона. Ръководството ще вземе решение, както винаги. Повече от щастлив съм в Милан. Опитах се да показвам нещо ново на играчите всеки ден. Искам да имаме добра оставаща част от сезона, а след това ще видим", каза Пиоли, цитиран от Футбол Италия.

След 23 шампионатни мача Милан заема трето място в италианското първенство с 49 точки. Лидерът Интер с 54 точки от 21 двубоя.