Интер - Барселона, двубой от Група В на Шампионската лига, стадион: "Джузепе Меаца", начало: 22:00 часа българско време.

Групата на Интер:

Групата на Барса: Тер Стеген, Силесен, Семедо, Пике, Ракитич, Бускетс, Д. Суарес, Коутиньо, Артур, Меси, Л. Суарес, Дембеле, Рафиня, Малком, Ленгле, Алба, Мунир, Роберто, Видал, Пеня, Чуми, Аленя

Прогноза на Gol.bg:

С изключение на загубата от Барселона преди две седмици, формата и резултатите на Интер са доста добри. "Нерадзурите" записаха 5 победи и 1 поражение в последните си 6 мача. 

В последния си двубой от първенството на Италия записаха категоричен успех у дома над Дженоа с 5:0. Тимът е и с 5 поредни победи у дома във всички надпревари, така че ще влезе в предстоящия сблъсък с добро самочувствие. Не се очакват липсващи от селекцията на Лучано Спалети.

Барселона победи Интер в последния си мач от групата на Шампионската Лига и това бе трети успех от три мача за отбора в турнира. След това каталунците разбиха и Реал Мадрид в дербито на Испания и продължиха с добрите си изяви напоследък. 

В момента дори са в серия от пет поредни победи във всички турнири, след като в събота успяха да постигнат късен обрат с 3:2 като гост над Райо Валекано в местния шампионат. 

Всичко това в отсъствието на ключов играч като Лионел Меси. Аржентинецът попадна в групата за мача в Милано и дори е възможно да запише минути, но това ще се разбере в деня на самата среща. Иначе продължава отсъствието на Самюел Юмтити и Томас Вермален.

Общо 7 мача между двата тима в рамките на Шампионската лига. В тях Барса е категоричен водач с 4 победи, докато Интер има само 1 успех. 2 мача пък са завършили наравно. 

"Нерадзурите" могат да се похвалят и с доста добър актив като цяло срещу испански отбори у дома. Италианците са записали респектиращите 9 победи, 8 равенства и само 1 загуба в 18 мача.

Прогноза: Интер - Барселона 2:2