Полузащитникът на Интер Ернандес обясни след победата на тима си с 2:1 над Лацио, че радостта от головете му е насочена към президента на „орлите“ Клаудио Лотито. Бразилецът доскоро бе любимец на феновете на Лацио, но снощи вкара и двата гола за „нерадзурите“, а привържениците го „наградиха“ с освирквания заради радостта му.

Още по темата

 

„Това беше най-тъжното задно салто в кариерата ми. Не исках да разстроя или да покажа неуважение към феновете на Лацио, но аз трябваше да направя това нещо заради Лотито“, каза Ернанес пред „Скай Спорт Италия“.

„Преди време Лотито каза прекалено много неща по мой адрес. По това време бях резерва, а той заяви, че е направил страхотен ход като ме е продал. Това никак не ми хареса. Не е в мой стил, но аз исках да вкарам тези голове и да видя как ще се почувства Лотито. Това задно салто беше за него“, добави Ернанес.

Бразилецът призна, че головете му са и послание към феновете на „нерадзурите“. „Привържениците на Интер често ме спират по улиците, за да ме питат, защо не играя така, както го правех в Лацио. Сега вече мисля, че подобрих представянето си и искам да продължавам да го доказвам“, каза още Ернанес.