Треньорът на Интер Роберто Манчини разкри, че иска да привлече Мехди Бенатия от Байерн Мюнхен и Фелипе Мело от Галатасарай.

Спецът говори и за трансферната си цел №1 – Яя Туре, разкри и дали Матео Ковачич ще остане на „Джузепе Меаца” през следващия сезон. Манчини не пропусна да обещае, че ще остане начело на „нерадзурите” и през новата кампания.

”Трансферният пазар е от основно значение за нас, аз оставам тук на 100%. Всички искаме да подсилим състава, това е изключително важно. Президентът Ерик Тохир ще направи всичко възможно, за да върне обратно Интер на върха. Имаме много вяра и съм сигурен, че това ще се случи”.

”Ковачич е в центъра на новия ни проект. Искаме да изградим силен отбор и той ще е основна част от него. Няма да е лесно да привлечем Бенатия, тъй като Байерн  няма да иска да го продаде. Той е много талантлив играч”.

”Що се отнася до Фелипе Мело – имаме отлични отношения с него. Но играе за много голям клуб като Галатасарай. За мен беше чест да работя с Подолски. Отне му време да се адаптира в Италия. Искам да му благодаря за всичко”.

”Не знам каква е ситуацията с Яя Туре. Скоро трябва да има яснота дали ще играе при нас. Трудно ще убедим топ футболисти да дойдат при нас, защото няма да играем в Шампионска лига следващия сезон”, каза Манчини.