Рома подготвя изненадващ трансфер. „Вълците“ искат да вземат Андреа Ранокия от Интер за заместник на сигурното ново попълнение на Милан Алесио Романьоли.

Трансферната сага около бъдещето на Романьоли е на път да приключи още днес, след като Рома и Милан се разбраха за сумата от близо 30 млн. евро. Младежкият национал трябва да мине медицински изследвания, след което да подпише с „росонерите“.

Рома готви раздяла и с друг защитник. Французинът Мапу Янга-Мбива е пред трансфер в Лион. „Вълците“ обаче далеч няма да оставят на страна защитата си.

Очаква се в близките дни да бъде привлечен Лукас Дин от ПСЖ, а Руди Гарсия иска да привлече и двама централни защитници.

В трансферния списък са имена като Томас Вермаелен, Роландо, Деян Ловрен, Езикел Гарай, Лоренцо Тонели и Андреа Ранокия.

Последният слух е именно за бъдещето на Ранокия, за когото Рома ще трябва да плати между 12 и 15 млн. евро. Според „Гадзета дело Спорт“ столичани ще опитат да вземат под наем Ранокия до края на сезона, след което да го привлекат с постоянен договор.