Интер ще се опита да върне нападателя Стеван Йовечит на Манчестър Сити, пише Sport Italia.

Черногорският национал беше взет на "Джузепе Меаца" през лятото под наем 2,5 милиона евро с клауза за задължителното му откупуване за още 17 млн. евро.

Роберто Манчини обаче е разочарован от изявите на футболиста и търси вратички да го върне на "Етихад". Самият Йоветич подхрани спекулациите, че ще напусне Интер, публикувайки снимки в социалните мрежи, че поема по друг път. Впоследствие фотосите бяха изтрити.

Йоветич вкара три гола след първите си два мача за Интер в Серия "А", но оттогава има само едно попадение и вече е твърда резерва на Мауро Икарди, Иван Перишич и Адем Ляич.

В същото време една от целите пред миланци за нов нападател е опитният Фабио Куалиарела. Той влезе в сериозен конфликт с тифозите на Торино, след като отказа да отпразнува гола си срещу бившия си клуб Наполи.

"Биковете" вече се подсилиха с Чиро Иммобиле от Севиля и Куалиарела е свободен да си ходи. Интер ще се опита да го вземе, ако удари на камък с голмайстора на Сампдория Едер. Именно "мореплавателите" и Фиорентина също искат да вземат Куалиарела.