Интер - Кротоне, двубой от 23-ия кръг на италианската Серия А, стадион "Джузепе Меаца", начало: 21:45 българско време.

Групата на Интер за мача:

Ханданович, Падели, Берни, Лисандро, Кансело, Ранокия, Сантон, Миранда, Далберт, Д'Амброзио, Скриняр, Галярдини, Рафиня, Весино, Борха Валеро, Емерс, Брозович, Карамо, Едер, Перишич, Кандрева, Пинамонти

Прогноза на Gol.bg:

Интер продължават да не успяват да спечелят шампионатен мач, което логично им се отразява и на класирането, където вече заемат четвъртото място. Домакините ще търсят победата на всяка цена.

"Нерадзурите" посрещат Кротоне, което ще е изключително удобна възможност за първи три точки от доста време насам. На всички е ясно, че тази лоша серия на домакините няма да продължава безкрайно. 

Сега пред своя публика е идеалният момент за "нерадзурите" да си възвърнат нараненото самочувствие. В първия им сблъсък през сезона отборът на Интер успя да вземе победата, въпреки че бе гост.

Новото попълнение Рафиня не е кондиционно готов и едва ли ще се рискува с пускането му в игра още толкова рано, а по-тревожното за тима ще е евентуалната липса на основния голмайстор Мауро Икарди.

Кротоне пък се намират точно над зоната на изпадащите, като в последните си десет мача те имат само две победи, при допуснати седем поражения. Тимът е слаб гост, като е загубил четири от последните си пет визити, като в три от тези срещи дори не са отбелязали гол.

Марио Сампириси и Адриан Стоян няма да пътуват тази седмица за Милано и на тяхно място ще видим Давиде Фараони и Налини.

Прогноза: Интер - Кротоне 2:1