Интер готви голям трансферен удар с една от големите звезди на Реал (Мадрид) Лука Модрич, твърдят италианските издания "Кориере дело Спорт", "Скай Италия" и "Газета дело Спорт".
 

Според последни информации отборът от Милано вече е установил контакт с представителите на хърватския ветеран и отборът има за цел да го привлече в своите редици в следващите няколко дни. Още няма яснота каква ще е офертата, която тимът ще отправи към "кралете" за него. 

Модрич получи "Златната топка" за най-добър играч на вече изминалия Мондиал и определено се намира в страхотно състояние, макар вече да е на 33 години. 

Изданията отбелязват в един тон, че подобна сделка няма да е лесна заради огромната заплата на хърватина, но това няма да откаже Интер и отборът в крайна сметка може би ще се реши да развърже кесията, за да прибави голяма класа в средата на терена. 

В тима от Милано хърватинът ще се чувства доста добре, тъй като там играят неговите съотборници в националния тим Марсело Брозович и Иван Перишич, а освен това вече част от тима е и Шиме Върсалко. 

В следващите дни се очаква да има яснота около трансфер на Модрич в гранда от Милано. Вчера иначе стана ясно, че миланци са уредили привличането на Артуро Видал, който се очаква да подсили халфовата линия.