СПАЛ - Интер, мач от 8-мия кръг на Серия А, стадион “Паоло Маца”, 21:30 часа българско време. 

 

Групата на Интер 

Вратари: Ханданович, Падели, Берни

Защитници: Вършалко, Де Врай, Ранокия, Асамоа, Миранда, Далберт, Д’Амброзио, Шкриниар 

Полузащитници: Галярдини, Весино, Наинголан, Жоао Марио, Валеро, Перишич, Брозович

Нападатели: Икарди, Мартинес, Кейта, Политано, Кандрева 

 

Прогнозата на Gol.bg:

Интер подновява битката в Серия А след нов обрат и нова паметна нощ в Шампионската лига. “Нерадзурите” спечелиха трите точки като гост на ПСВ в Айндховен след успех с 2:1. 

СПАЛ пък трябва да спира тежката си серия от три поредни победи, като последната бе с 1:2 0т Сампдория. Момчетата на Леонардо Семпичи се намират на 14-то място в класирането и ще търсят положителен резултат, ако искат да останат далеч от борбата за спасение. 

Интер започна колебливо, но в последствие натрупа пет поредни победи. Миналият кръг “нерадзурите” надиграха с 2:0 Каляри, преди да дойде обратът над ПСВ. Добрата новина за тима на Лучано Спалети е завръщането на Симе Вършалко в групата на тима. Все пак се очаква хърватският национал да започне от резервната скамейка. Всички останали играчи на Спалети са готови за игра. 

Домакините ще бъдат без Федерико Вивиани и Ясмин Куртич заради контузии. Така се очаква Матия Валоти да си партнира с Паскуале Скитарела и Симоне Мисироли, които би трябвало да заменят в състава Вивиани и Куртич. 

Резултат: 1:2