Киево – Интер, мач от 17-тия кръг на Серия А, стадион „Маркантонио Бентегоди“, 19:00 часа българско време.

Прогнозата на Gol.bg:

Интер гостува на Киево с желанието да спечели задължителна победа, за да продължи да притиска втория в класирането Наполи. Тимът на Лучано Спалети няма как да смени позицията си в таблицата този уикенд, тъй като изостава на 6 точки от неаполитанците, но добър резултат довечера е задължителен.

Киево пък е на последното място в класирането с едва 4 точки от 16 мача. Тимът все още няма победа, а освен това допусна цели 32 гола до момента.

Очаквано Интер има предимство в сблъсъците с „летящите магарета“, като спечели 20 от 32-та мача помежду си. Миналият сезон „нерадзурите“ победиха с 2:1 на „Маркантонио Бентегоди“, а в първата среща на „Сан Сиро“ резултатът бе още по-категоричен – 5:0. Последната победа на Киево над Интер е от август 2016 година, когато Валтер Бирса наниза два гола.

Домакините ще бъдат довечера без Иван Радованович, който е наказан и най-вероятно ще бъде заменен от Никола Ригони. Фабрицио Качаторе и Жоел Оби са под въпрос.

За Интер Квадво Асамоа няма да играе заради наказание и ще бъде заменен от Данило Д‘Амброзио. Миранда е с мускулен проблем и най-вероятно няма да се рискува със здравето му. Така в центъра на защитата ще си партнират Милан Шкриниар и Стефан де Фрай.

Вероятни състави:

Киево: Сорентино, Бани, Розетини, Барба, Ярожински, Джакерини, Ригони, Хатемай, Бирса, Белисиер, Степински

Интер: Ханданович, Вършалко, Шкриниар, Де Фрай, Д‘Амброзио, Брозович, Валеро, Политано, Марио, Перишич, Икарди

Прогноза: 1:3