Треньорът на Интер Антонио Конте е категоричен, че няма никакво намерение да вижда отбора си със сребърните медали от Лига Европа.

С осем титли в Серия “А” като играч и наставник, плюс триумф и слава в Шампионската лига с чуждестранни клубове, той е един от най-успешните специалисти.

"Винаги казвам, че историята помни само победителите. Когато поемам ново предизвикателство, трябва да имам и най-малкото усещане, че 1% има шанс да успея да спечеля сребърни медали".

"Играчите се представиха отлично в работата, която свършихме, и те станаха по-смели и по-смели, като вече имат по-голям шанс да спечелят голямо състезание като Лига Европа".

"Не използвам думата страх, не искам моите играчи да я имат в шкафчето си. Ние наистина уважаваме Севиля, те имат страхотна история", каза 51-годишният Конте.

"Няма да съветвам играчите за нищо. Просто работя усилено и правя всичко, което треньорът поиска от мен. Трябва да направим всичко, което сме подготвили, всичко, по което сме работили в тренировките и трябва да играем със сърце", заяви пък Диего Годин.