Тежка нощ изкара „Интер“ в Германия само часове преди решаващия двубой с „Борусия“ (Мьонхенгладбах). Италианският гранд бе събуден в 4 сутринта от фойерверки пред хотела, къето бе настанен тима. Фенове на домакините пък бяха опънали огромен транспарант, показвайки ясно, че не са забравили историята.

„Запомни „Интер“: нещата са по-добри с Кока-Кола“, гласеше плакатът.

По този начин привържениците на „Борусия“ припомниха за скандален двубой от КНК през сезон 1971/72. Тогава след победа за италианците с 4:2 в Торино последва гръмка загуба с 1:7 като гост. Но разгромната победа на германците бе отменена, тъй като при резултат 2:1 Роберто Бонисеня от гостите е бил ударен с кенче от газираната напитка. Наложи се мачът да бъде преигран на 1 декември 1971 г. на неутрален терен в Берлин, завършил 0:0.

И сега, 49 години по-късно към хотела на Конте и компания полетяха редица метални опаковки от „Кока-Кола“, припомня "Труд".  Двубоят довечера може да коства мястото на „Интер“ в турнира при загуба. 

От сряда в Шампионска лига системата ВАР пък ще работи дистанционно. От УЕФА преместиха технологията в централата в Нион, а първият мач, на който ще бъде тествана промяната, е „Севиля“ - “Челси“.