Защитникът на Интер Алесандро Бастони опроверга спекулациите, които го пращаха в Манчестър Сити. Младият защитник бе привлечен от “нерадурите” за 30 млн. евро от Аталанта през 2017 година, а с прекрасните си изяви в последно време привлече интересна на доста клубове.

Бастони има договор до 2023 година, но заяви, че е щастлив на “Сан Сиро” и не мисли да напуска. “Не бях сигурен дали ще успея да се наложа в Интер, но треньорът веднага ми показа доверието си в мен и се възползвах от шансовете, които ми даде. Също така подобрих много играта си и заради моите съотборници.

“Чувствам се добре тук и имам мечта да печеля трофеи с Интер. Нашата първа задача е да носим наслада на феновете ни”, каза Бастони.

Интер гостува на Наполи в неделя и се нуждае от 14 точки в последните си 9 маза, за да спечели първа титла на Италия от 11 години насам.

“Всеки мач е предизвикателство за нас. Наполи води битка за класиране в топ 4, така че ще бъде вълнуващ мач. На правилния път сме и 11-те поредни победи го доказват. Приближаваме се до целта си и ще дадем всичко от себе си в неделния мач. Трябва да останем концентрирания и да се борим. Нашето мото е много работа и искаме да продължим да го правим”, добави Бастони.