Капитанът на Ювентус – Пауло Дибала, може да направи шокиращ трансфер в големия съперник Интер, съобщава La Gazzetta dello Sport.

Перлата на "Старата госпожа" има договор до края на сезона, но двете страни още не могат да се разберат за нов. Преди месец се предполагаше, че са си стиснали ръцете за годишна заплата от 10 милиона евро, но впоследствие клубът е намалил офертата на 7,3 млн. евро, с големи бонуси. Причината за това е, че Юве се намира във финансова криза и аржентинският национал често е контузен. 

Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота следи ситуацията с интерес. Именно той взе Дибала от Палермо в Юве през 2015 г. със сделка за 40 млн. евро. Сега може да го доведе и на "Джузепе Меаца", но като свободен агент.

Изданието добавя, че преговори между Интер и Дибала още не са започнали, но той е в радарите на клуба. "Нерадзурите" също трудно ще плащат исканите 10 млн. евро на Дибала, но се опитват да намалят разходите си, за да отправят адекватно предложение към него след няколко седмици.

Снимка: БГНЕС