Изпълнителният директор на Интер – Джузепе Марота, коментира слуховете за евентуално привличане на звездата на Ювентус Пауло Дибала.

Аржентинският национал има договор с "бианконерите" до края на сезона и двете страни не могат да се разберат по финансовите параметри за преподписването му. Така бившият шеф на торинци може да отмъкне перлата на "Старата госпожа" като свободен агент.

"Когато играч на тази стойност е с изтичащ договор, е нормално големите клубове да се обърнат към него", заяви Марота пред Mediaset. "Имаме офанзивна мощ, която ни дава гаранции за настоящето и бъдещето. Всичките ни нападатели са професионалисти, които отговарят на нашите нужди. Трябва да сме амбицирани да търсим играчи, които ще повишат нивото на отбора. Ако целта не бъде постигната, няма значение, но трябва да се направи опит", добави трансферното гуру на Ботуша.

Той беше помолен за мнение и за двете бижута на Сасуоло – Джакомо Расподори и Джанлука Скамака, които са в полезрението на редица грандове. "Поздравявам Джовани Карневали (б.р. – изпълнителният директор на "неровердите") за работата, която върши. Намира млади и обещаващи играчи, но Интер е на добро ниво и трябва да знаем, че имаме достойнства", не отговори категорично Марота дали "нерадзурите" искат дуото на Сасуоло.  

Снимка: БГНЕС