Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано изригна срещу съдията след инфарктната загуба с 3:4 от Интер снощи. Наставникът на виолетовите веднага изрази недоволството си от рефера Паоло Валери заради някои спорни отсъждания. Съдията пропусна да даде червен картон на Димарко при дузпата, която направи през първото полувреме, но най-спорната ситуация бе в добавеното време. Тогава Интер вкара за 4:3 секунди, след като Фиорентина изравни.

Останаха огромни съмнения, че Джеко е извършил нарушение срещу Миленкович използвайки лакътя си. Съдията зачете гола и Интер спечели.

"Направо не знам какво да кажа. Голът за 4:3 е поредният, който е спорен. Имаше нарушение за нас и в пореден мач губим така накрая. 10 секунди преди края. Това е огромно разочарование. Защото преобърнахме резултата, което бе много трудно. Щеше да е страхотно за момчетата. Повтарям отново: имаше фаул на Джеко срещу Миленкович. Това не е първият съмнителен фаул, който ни коства точки. Няма и да е последният. Гледаме напред", заяви Италиано.