Треньорът на Интер Симоне Индзаги смята, че е нечестно, че неговият отбор е загубил от Ювентус с 0:2 в дербито в Серия А в неделя. Тимът от Торино спечели всички точки, след като "нерадзурите" пропиляха няколко изгодни шанса.

Адриен Рабио и Николо Фаджоли вкараха през второто полувреме, за да осигурят победата на Ювентус, докато Интер бе по-добрият отбор през първата част.

"Това е болезнена загуба в голям мач. Това е футболът, може би миналия сезон ги победихме, без да заслужаваме, а сега 2:0 е нечестен резултат", каза Индзаги пред DAZN.

Интер имаше 14 удара към вратата на съперника, като Лаутаро Мартинес и Дензъл Дъмфрис пропуснаха чисти положения за Интер преди почивката.

"Имаме съжаления. И второто полувреме започнахме добре, ударихме напречната греда чрез Чалханоглу и след това получихме гол при контраатака. Загубихме единството си за момент, имахме шансове да изравним и после пак допуснахме гол", каза Индзаги.

"Приключихме серия от 4 победи, връщаме се на терена след няколко дни, но знаем, че такава загуба може да остави следи", каза още треньорът.
Интер е домакин на Болоня в сряда, след което играе срещу Аталанта на 13 наември в последния мач преди паузата заради Световното първенство.