Един Джеко продължи отличната серия на Интер в първенството. Босненецът вкара единственият гол за победата с 1:0 над Наполи - първо поражение на лидера в Серия А за сезона. Нерадзурите съкратиха изоставането до първото място на 8 точки благодарение на гола с глава в 56-ата минута на Джеко. Това бе неговия трети пореден мач с гол и той вече има 7 попадения за сезона в Серия А.

На 36 години Джеко не спира да бележи важни голове. Той вече има 105 на сметката си в калчото, а от 2007 г. насам има гол във всяка една календарна година в някое от големите 5 първенства на Европа. С гола снощи Джеко показа, че няма да е просто резерва на Лукаку и Лаутаро Мартинес, а ще има важна роля в тима на Симоне Индзаги.

"Играхме срещу отбор, който до момента направи невероятни неща. И ги надиграхме. Оставихме ги да контролират топката, но създадохме много положения. Заслужихме да победим и можеше да вкараме още голове. Тайната ми? Винаги работя усилено. Без усилия няма успехи", обяви Джеко.

Босненецът показа отлично разбирателство с Ромелу Лукаку. "Добре ни се получи. Добрите играчи винаги могат да играят заедно. Не сме на 100%, но лека полека започваме да натрупваме инерция. Аз съм на 36 години, но искам да играя на високо ниво и знам, че мога да го правя. Ще бъда в Интер докато мога да правя разликата, както го направих днес", допълни Джеко.