Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана много доволен от победата с 1:0 над Милан в 21-ия кръг на Серия "А". "Нерадзурите" пожалиха "росонерите", които се представиха трагично и спецът изтъкна именно това - иска отборът му да вкарва повече голове, за да не се наложи да трепери за успеха в последните минути.

"Представихме се отлично, доминирахме изцяло. Да спечелим две дербита на Милано за 20 дни е нещо, което искахме да споделим с феновете ни. Сега сме още по-уверени, още повече след като Лукаку и Брозович са възстановени. Но дори в тяхно отсъствие успяхме да се класираме за елиминациите в Шампионската лига, на полуфинал за Купата на Италия и сме втори в Серия "А". 

"Беше удоволствие да се наблюдава целия отбор. Единственото негативно е, че независимо от превъзходството ни, водехме само с един гол до самия край. Трябваше да сме по-прецизни при завършека на атаките. Имаме 43 точки, а можеха да са и малко повече. Трябва да продължим да играем по същия начин и да се опитаме да стигнем до края във всички турнири. Да не забравяме, че през октомври бяхме на 9-о място, а оттогава спечелихме 10 от 13 мача", каза Индзаги.

Интер изостава на 13 точки от лидера Наполи.

Снимка: БГНЕС