Интер все още търси заместници за основния спонсор на фланелката DigitalBits и имаше положителна среща с Turkish Airlines, пишат италианските медии. DigitalBits стана основният спонсор на фланелките на нерадзурите миналото лято, заменяйки Socios.com, но нещата се объркаха почти веднага и магазинът за криптовалута не успя да изпълни задълженията си, принуждавайки клуба да започне да търси алтернативи. Делото между двете страни се проточи вече месеци и логото на DigitalBits все още присъства на фланелките на Интер.

Медиясет твърди, че директорите на Интер са се срещнали с представители на Turkish Airlines вчера, за да обсъдят евентуално спонсорско споразумение, като авиокомпанията е силно заинтересована да инвестира в клуба. Срещата е била положителна и през следващите седмици може да се стигне до още развитие.

Turkish Airlines обаче не са сами, тъй като неназован спонсор от Близкия изток също се интересува да спонсорира нерадзурите. Преди това Интер беше спонсориран от местния производител на гуми Pirelli, чието лого се превърна в емблематична част от комплекта през тяхното 26-годишно партньорство.